torek, 7. marec 2017

Nova pridobitev- še večja motivacija

 V prejšnjem prispevku  sem pisal o tekaški motivaciji in o tem, kako lahko tudi le ena naprava z ustrezno aplikacijo postane zelo dober "priganjač"...prav tako kot tudi kakšen drug nov kos tekaške opreme...predvsem superge.
 In ja, danes sem spet investiral ter pristal v novih speedcross 4. Saj sedaj že dolgo nisem, zadnja nabava so bile mizuno oktobra 2015 na sejmu "tečem", vsi pari so v glavnem iztrošeni.




 Tole so sports tracker detajli današnje nočne enourne krožne ture v Kališe in do Sv. Križa, na katero sva se četrt čez šesto popoldne podala z Markom. Luna je že čez polovico in dovolj močna, da sva videla svojo senco. Superge sem na blatnih poteh dobro "krstil" in niso več tako lepe kot na sliki oz. v trgovini. Saj zato pa so, da se uporabljajo! In prvi občutki so zelo dobri.
 Pravzaprav pri štirki menda gre za identičen model kot je bila trojka, le pri podplatu so pustili na čepkih nekaj več materiala, ker ga je pri prejšnjih res hitro pobiralo. To je pri moji trojki tudi edini problem, drugače so pa še cele in jih še vedno uporabljam.
 Zaenkrat dovolj, pa še drugič kaj, ko se bo spet kaj dogajalo...LP, vencelj

:::

Ni komentarjev:

Objavite komentar